fbpx

Cases

Jeg har i min tid som underviser – inden for især sikkerhedsområdet – været i kontakt med en lang række formidlings- og e-learningvirksomheder.

Mit samarbejde med Master Media har vist, at de formår at løfte opgaven, så indholdet i undervisningen bliver meget nærværende og engagerende.  Mine kursister har udtalt, at “det er den bedste e-learning, jeg nogen sinde har modtaget”.

Samtidig er XpressU som platform utrolig let at bruge, og jeg har let kunne opbygge kurser. Jeg tror, at det er den vej fjernundervisning skal gå: Engagerende visuelle budskaber – lagt på en platform, som er meget let at arbejde med…

 

Jesper Tholstrup

Lead consultant
Devoteam

”I mit arbejde som hjertelæge er vidensdeling afgørende for vores videnskabelige fremskridt. Jeg har tidligere afholdt mig for at bruge video i traditionelle præsentationsprogrammer. Det gik alt for ofte galt, når man kom til videodelen – og samtidig har jeg ikke kunne dele præsentationen, fordi filen blev alt for stor.

XpressU har løst de udfordringer, og for første gang har jeg haft helt problemfri afviklinger, og umiddelbart kunne dele præsentationen med tilhørerne.”

 

Jim Hansen

Overlæge
Gentofte Hospital

I Dansk Gas Distribution arbejder vi med det danske gasdistributionsnet. Det kan potentielt være et meget farligt arbejde, og derfor er information om sikkerhedsforhold en af vores højeste prioriteter.
Normalt ville vi bruge en film på ca. 15 minutter, som alle, der skal arbejde på vores anlæg, skulle se.

Med XpressU har vi fået mulighed for selv at sammensætte 19 korte filmkapitler, hvorved vi kan målrette informationen præcist til de meget forskellige faggrupper, der skal arbejde på vores anlæg.
Samtidig kan vi selv meget let opdatere plancher, billeder, film, tekstelementer og spørgeskemaer.

Vi står altså med en meget fleksibel kommunikationsplatform, der sparer tid, og som sikrer, at vi rammer de forskellige målgrupper bedst muligt.
Og ikke mindst har vi sikkerhed for – og statistik på – at alle har forstået vores budskaber.

Thomas Bloch

Lead QHSSE Specialist
Dansk Gas Distribution

Menu